IKI 100 | kapstok

IKI 100 | kapstok

Dunne ronde stang - 100cm | Het fijne van deze zwart stalen plafond kapstok, is dat het geen vloerruimte inneemt. En dankzij het minimalistische design past het in elke woonstijl. Te gebruiken als kapstok, handdoekrek en kledingrek.
5-7 dagen levertijd
  • Snelle levering
  • Ruilen binnen 30 dagen
  • Gratis verzending v.a. €30,-

Het fijne van deze zwart stalen plafond kapstok, is dat het geen vloerruimte inneemt. En dankzij het minimalistische design past deze kapstok voor aan het plafond in elke woonstijl. Niet alleen is dit stalen plafondrek te gebruiken als kapstok, maar ook als handdoekenrek in de badkamer of als kledingrek voor in de slaapkamer.

Ook nog op zoek naar leuke haakjes voor bij de kapstok? Combineer het dan met onze handige leren S-haak hangers. Voor kapstok TULUM kun je de S-haak hangers in zowel maat S, als maat M gebruiken. (Er worden 2 zwarte leren S-haak hangers in maat S gratis bij geleverd)

Omdat een kapstok met blinde bevestiging altijd wat zal zwengelen aan het plafond, hebben wij in onze designs bewust gekozen voor bevestigings-plaatjes aan het plafond. Zodat de kapstok door de meerdere bevestigingspunten goed en stevig hangt.

Kapstok MOOYS heeft een ronde stang, Ben je op zoek naar een kapstok met een vierkante stang? Kies dan voor kapstok TULUM.

De kapstokken van HOYA living zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd in NL. Bij HOYA Living vinden we goede kwaliteit en mooie afwerking erg belangrijk. En dat zal je terugzien in onze producten.

 

SPECIFICATIES 

  • Ronde stang Ø 15mm
  • Hanghoogte: 90cm (vanaf plafond)
  • Breedte: 100cm
  • Inclusief schroeven + pluggen
  • Gemakkelijke montage d.m.v. ronde plaatjes vastboren aan plafond.
  • 2x GRATIS leren S-haak hanger (zwart maat S)

Kapstok zwart metaal

De kapstok zwart metaal staat goed in vrijwel iedere woning. Met name in woningen met de industriële en de scandinavische woonstijl komt deze kapstok goed tot zijn recht. Dankzij de neutrale kleur, past deze kapstok van zwart metaal vrijwel in ieder interieur. De kapstok van zwart metaal die u in onze webshop kunt kopen, is ook nog eens van bijzonder hoge kwaliteit. Zo kunt u probleemloos uw jassen kwijt aan deze kapstok. Ook met onze prijzen onderscheiden wij ons van de concurrent. Wij bieden u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bent u een liefhebber van de kapstok van zwart metaal? Dan betaalt u bij ons dus nooit de hoofdprijs! Ook dat is een belangrijke reden om uw kapstok bij HOYA Living te bestellen.

Kapstok plafond

Zoekt u een kapstok voor aan het plafond? HOYA Living biedt tal van verschillende kapstokken aan. Zo vindt u in ons assortiment altijd een kapstok die goed op uw wensen aansluit. Zo hebben we ook meerdere kapstokken die u aan het plafond kunt bevestigen. De kapstok voor aan het plafond is gemakkelijk te monteren. Uiteraard heeft de kapstok een prima draagkracht, waardoor u er probleemloos uw jassen aan kunt ophangen. De kapstok voor het plafond is overigens ook populair voor in de badkamer en de slaapkamer. Daar kunt u de kapstok onder meer gebruiken om handdoeken aan op te hangen.