MOOYS 100 | kapstok

MOOYS 100 | kapstok

Ronde stang - 100cm | Het fijne van deze zwart stalen plafond kapstok, is dat het geen vloerruimte inneemt. En dankzij het minimalistische design past het in elke woonstijl. Te gebruiken als kapstok, handdoekrek en kledingrek. (ook verkrijgbaar in 80cm)
5-7 dagen levertijd
  • Snelle levering
  • Ruilen binnen 30 dagen
  • €0,99 verzendkosten v.a. €30,- NL

Het fijne van deze zwart stalen plafond kapstok, is dat het geen vloerruimte inneemt. En dankzij het minimalistische design past deze kapstok voor aan het plafond in elke woonstijl. Niet alleen is dit stalen plafondrek te gebruiken als kapstok, maar ook als handdoekenrek in de badkamer of als kledingrek voor in de slaapkamer.

Verkrijgbaar in 80cm en 100cm

Ook nog op zoek naar leuke haakjes voor bij de kapstok? Combineer het dan met onze handige leren S-haak hangers. Voor kapstok TULUM kun je de S-haak hangers in zowel maat S, als maat M gebruiken. (Er worden 2 zwarte leren S-haak hangers in maat S gratis bij geleverd)

Omdat een kapstok met blinde bevestiging altijd wat zal zwengelen aan het plafond, hebben wij in onze designs bewust gekozen voor bevestigings-plaatjes aan het plafond. Zodat de kapstok door de meerdere bevestigingspunten goed en stevig hangt.

Kapstok MOOYS heeft een ronde stang. Ben je op zoek naar een kapstok met een vierkante stang? Kies dan voor TULUM.

De kapstokken van HOYA living zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd in NL. Bij HOYA Living vinden we goede kwaliteit en mooie afwerking erg belangrijk. En dat zal je terugzien in onze producten.

SPECIFICATIES

  • Ronde stang Ø 20mm
  • Hanghoogte: 90cm (vanaf plafond)
  • Breedte: 100cm
  • Inclusief schroeven + pluggen
  • Gemakkelijke montage d.m.v. ronde plaatjes vastboren aan plafond.
  • 2x GRATIS leren S-haak hanger (zwart maat S)

De kapstok is vaak het eerste dat iemand ziet

Als u het interieur van uw woning belangrijk vindt, dan is het verstandig om ook niet te makkelijk over de kapstok te denken. De kapstok is namelijk een van de eerste dingen die gasten te zien krijgen. De kapstok is daarom ook veelbepalend voor de eerste indruk die iemand van de woning krijgt. Gelukkig vindt u bij ons altijd de kapstok haken die perfect bij uw woning passen. Voor een mooie en kwalitatieve kapstok hoeft u overigens absoluut niet de hoofdprijs te betalen. Ook dat bewijzen we met onze webshop.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw kapstok haken?

Bent u op zoek naar mooie kapstok haken voor in uw woning? Wees dan niet bang om ons om advies te vragen. Wij vertellen graag meer over de verschillende kapstokken die we aanbieden. Daarnaast denken we ook graag mee als u twijfelt over welke kleur of welk model goed bij uw woning past. Service staat bij HOYA Living immers hoog in het vaandel!

 

Voor de mooiste kapstok haken bent u bij HOYA Living absoluut aan het juiste adres. Wij bieden diverse kapstokken aan. We bieden in ons assortiment de kapstok van zwart metaal met een ronde stang voor een wat zachtere uitstraling aan, maar ook de kapstok met vierkante stang en leren hangers voor een industriële, stoere look is bij ons te vinden. De kapstok is een belangrijk onderdeel van iedere woning. Het is de plek waar jassen opgehangen kunnen worden. Net als dat hier ook ruimte is voor accessoires, zoals sjalen en hoeden. Goede kapstok haken kunnen dus niet ontbreken. En een logische plek voor de kapstok met haken is in de hal bij de voordeur. Zo kunt u de jas aantrekken voordat u op stap gaat. En natuurlijk kunnen de kapstok en de kapstok haken ook in andere ruimtes worden gebruikt.

Een hangende kapstok voor in de badkamer of slaapkamer

Onze kapstok haken zijn ook prima in de slaapkamer of badkamer te bevestigen. Hier kunnen ze onder meer gebruikt worden om de handdoeken aan op te hangen. We bieden bijvoorbeeld ook een handdoekstang aan voor het plafond. Als het op kapstok haken aankomt, hebben we bij HOYA Living ontzettend veel te bieden. We raden u dan ook aan om ons aanbod eens goed te bekijken. Kiest u voor S-haakjes in het wit? Of gaat u voor de S-haakjes in het goud? Vanwege ons veelzijdige aanbod, hebben we voor iedere woonkamer, slaapkamer of badkamer bijpassende kapstok haken. Ons aanbod is dan ook interessant voor eenieder die op zoek is naar kapstokhaakjes.