S-haakjes Wit 9,5cm | Set van 6 S-haken

S-haakjes Wit 9,5cm | Set van 6 S-haken

S-haken zijn op vele manieren in huis toepasbaar. En met de keuze uit wit, goud en zwart kun je de haakjes perfect matchen bij jouw interieur.
  • Snelle levering
  • Ruilen binnen 30 dagen
  • €0,99 verzendkosten v.a. €30,- NL

S-haken zijn op vele manieren in huis toepasbaar. En met de keuze uit wit, goud en zwart kun je de haakjes perfect matchen bij jouw interieur.
Zo kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden aan de kapstok voor de jassen en/of voor het ophangen van sjaals en tasjes.
Maar ook aan het kledingrek in de slaapkamer zijn ze erg handig. Of wat dacht je van een leuk rekje in de keuken waar je de handdoekjes aan kwijt kunt. En misschien heb jij nog een mooie hangplant in huis waarvan je nog niet weet hoe je het op moet hangen?  
Onze S-haken lenen zich erg goed voor al deze doeleinden, dus wees creatief en gebruik ze door het hele huis!

SPECIFICATIES 

  • Set van 6
  • Hoogte 9,5cm
  • Ø 33mm

S haak zwart

De S haak zwart kan gebruikt worden om een jas aan op te hangen, maar is ook ideaal voor in de slaapkamer of in de badkamer. Zo wordt de S haak zwart ook veel gebruikt om handdoeken aan op te hangen. Eenieder die op zoek isnaar een mooie en stevige S haak in het zwart, raden we aan om ons aanbod eens goed te bekijken. Als specialist in kapstok haken hebben wij u namelijk ontzettend veel te bieden.

Een S haak zwart van hoge kwaliteit

Wij bieden onder meer de S haak zwart aan, van hoge kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs. De kapstokhaken die we aanbieden zien er ontzettend goed uit, maar zijn ook erg stevig. Zo kunnen hier probleemloos één of meerdere jassen aan opgehangen worden. De S haak in het zwart past goed bij een industriële inrichting, maar ook bij woningen met een andere woonstijl zal deze haak niet snel misstaan.

 

We bieden de S haak overigens in nog meer kleuren aan. Zo bieden we onder meer S-haakjes in het wit en goud aan.We hebben dan ook geschikte kapstokhaken voor vrijwel iedere woning. Of men het best voor de S haak zwart kankiezen of toch beter voor een andere kleur, is afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en de inrichting van de woning. We denken graag mee als u het lastig vindt om te kiezen.

De S haak zwart kan vrijwel overal gebruikt worden

De S haak zwart is gemakkelijk op te hangen. De S haak zwart kan gebruikt worden als ophangsysteem bij een garderobe als kapstok. Gebruik de haak in de hal om er jassen, sjaals en tassen aan op te hangen. Maak dan gebruik van het lusje in de jas. Of hang het in de keuken voor bijvoorbeeld het keukengerei of om de handdoeken en theedoeken aan op te hangen. Zo wordt er veel ruimte bespaard. De S haak zwart is een veelzijdig product dat voor vele toepassingen te gebruiken is. Bekijk ons aanbod op onze website.

S haakjes

S haakjes zijn s-vormige haken die bijvoorbeeld eenvoudig aan de kapstok gehangen kunnen worden. Deze haakjes kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld een jas aan op te hangen. De S haakjes zijn echter ook geschikt om hoofddeksels, sjaals of andere kledingstukken aan op te hangen. Net als dat de S haakjes ook veel gebruikt worden in de slaapkamer en in de badkamer. Daar kunnen de S haakjes onder meer gebruikt worden om de handdoeken aan op te hangen. Bent u op zoek naar S haakjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u tal van verschillende S haakjes om uit te kiezen.

We bieden S haakjes in verschillende kleuren aan

Bij HOYA Living hebben we S haakjes in allerlei verschillende kleuren. Zo hebben we de S haak zwart, maar kan men ook bij ons aankloppen voor S-haakjes in het goud of S-haakjes in het wit. Omdat we zoveel opties aanbieden, slaagt men er bij ons altijd in om haakjes te vinden die goed bij de gewenste woonstijl passen. Bij het kiezen van de haakjes raden we aan om een kleur te kiezen die goed op de gewenste inrichting past. Dit is ook vooral een kwestie van smaak. Bij HOYA Living kunnen we advies geven indien gewenst. Service staat bij ons immers hoog in het vaandel. Hetzelfde geldt ook voor kwaliteit. We bieden in onze webshop uitsluitend producten aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook de S-haakjes die we aanbieden hebben een grote draagkracht en een lange levensduur.

Wij hebben voor iedereen de perfecte kapstok aan

Naast S haakjes bieden we ook veel andere kapstokken aan. Zo vindt u in ons aanbod ook de metalen U kapstok. We raden u daarom aan om ons assortiment eens goed door te nemen. Hier is iedereen in staat om een kapstok te vinden die bij zijn of haar inrichting past. In het geval van een industriële inrichting is de S-haak met leren hangers een uitstekende keuze. Is er sprake van een Scandinavische inrichting? Dan zijn de witte S-haakjes een fantastisch idee! Zo hebben we vast en zeker ook de perfecte kapstok voor uw woonstijl.