S-haakjes Zwart 6cm | Set van 6 S-haken

S-haakjes Zwart 6cm | Set van 6 S-haken

S-haken zijn op vele manieren in huis toepasbaar. En met de keuze uit wit, goud en zwart kun je de haakjes perfect matchen bij jouw interieur.
  • Snelle levering
  • Ruilen binnen 30 dagen
  • €0,99 verzendkosten v.a. €30,- NL

S-haken zijn op vele manieren in huis toepasbaar. En met de keuze uit wit, goud en zwart kun je de haakjes perfect matchen bij jouw interieur.
 
Zo kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden aan de kapstok voor de jassen en/of voor het ophangen van sjaals en tasjes.
Maar ook aan het kledingrek in de slaapkamer zijn ze erg handig. Of wat dacht je van een leuk rekje in de keuken waar je de handdoekjes aan kwijt kunt. En misschien heb jij nog een mooie hangplant in huis waarvan je nog niet weet hoe je het op moet hangen?
 
Onze S-haken lenen zich erg goed voor al deze doeleinden, dus wees creatief en gebruik ze door het hele huis!

SPECIFICATIES 

  • Set van 6
  • Hoogte 6cm
  • Ø 15mm

S haak zwart

De S haak zwart kunt u gebruiken om uw jas aan op te hangen, maar is ook ideaal voor in de slaapkamer of in de badkamer. Zo wordt de S haak zwart ook veel gebruikt om handdoeken aan op te hangen. Indien u op zoek bent naar een mooie en stevige S haak in het zwart, dan raden we u aan om ons aanbod eens goed te bekijken. Als specialist in kapstok haken hebben wij u namelijk ontzettend veel te bieden.

Een S haak zwart van hoge kwaliteit

Wij bieden u de S haak zwart van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. De kapstokhaken die wij u aanbieden zien er ontzettend goed uit, maar zijn ook erg stevig. Zo kunt u hier probleemloos één of meerdere jassen aan ophangen. De S haak in het zwart past goed bij een industriële inrichting, maar ook als u een andere woonstijl aanhoudt zal deze kapstok niet snel misstaan.

We bieden de S haak overigens in nog meer kleuren aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze S-haakjes in het wit of goud? Zo hebben we voor vrijwel iedere woning geschikte kapstokhaken. Of u het best voor de S haak zwart kunt kiezen of toch beter voor een andere kleur kunt gaan, is afhankelijk van uw eigen smaak en inrichting. Desondanks denken wij graag met u mee als u het lastig vindt om te kiezen.

De S haak zwart kunt u vrijwel overal gebruiken

De S haak zwart is gemakkelijk op te hangen. De S haak zwart kan gebruikt worden als ophangsysteem bij een garderobe als kapstok. Gebruik de haak in de hal om er je jassen, sjaals en tassen aan op te hangen. Maak dan gebruik van het lustje in de jas. Of hang het in de keuken voor bijvoorbeeld je keukengerei en/of handdoeken en theedoeken aan op te hangen. Zo wordt er veel ruimte bespaard. Kortom, is de S haak zwart een veelzijdig product dat voor vele toepassingen te gebruiken is. Bekijk ons aanbod op onze website.

Heeft u vragen over onze kapstokken?

Indien u vragen heeft over één van onze kapstokken of graag advies krijgt, dan helpen wij u graag verder. Neemt u in dit geval gerust contact met ons op. Wij vinden een goede service immers zeer belangrijk. De kwaliteit van onze kapstokken is niet de enige reden dat veel klanten ons ook aan hun kennissen aanraden!

 

S haakjes

S haakjes zijn s-vormige haken die bijvoorbeeld eenvoudig aan de kapstok gehangen kunnen worden. Deze haakjes kunt u vervolgens gebruiken om uw jas aan op te hangen. De S haakjes zijn echter ook geschikt om hoofddeksels, sjaals of andere kledingstukken aan op te hangen. Net als dat de S haakjes ook veel gebruikt worden in de slaapkamer en in de badkamer. Daar kunt u de S haakjes onder meer gebruiken om uw handdoeken aan op te hangen. Bent u op zoek naar S haakjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u tal van verschillende S haakjes om uit te kiezen.

S haakjes in verschillende kleuren

Bij HOYA Living hebben we S haakjes in allerlei verschillende kleuren. Zo hebben we de S haak zwart, maar kunt u ook bij ons aankloppen voor S-haakjes in het goud of S-haakjes in het wit. Omdat wij u zoveel keus bieden, slaagt u er altijd in om haakjes te vinden die goed bij uw woonstijl passen. Bij het kiezen van de haakjes raden we u aan om een kleur te kiezen die goed bij uw inrichting past. Dit is ook vooral een kwestie van smaak. Mocht u echter advies nodig hebben, dan staan wij altijd voor u klaar. Service staat bij ons immers hoog in het vaandel. Hetzelfde geldt ook voor kwaliteit. Wij bieden u altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wij bieden u altijd de perfecte kapstok

Naast S haakjes kunt u ook voor andere kapstokken bij ons aankloppen. Zo vindt u in ons aanbod ook de metalen U kapstok. We raden u daarom aan om ons assortiment eens goed door te nemen. U vindt hier vast en zeker de kapstok die perfect bij uw inrichting past! Indien u een industriële inrichting heeft, dan is de S-haak met leren hangers een uitstekende keuze. Heeft u een Scandinavische inrichting? Dan zijn de witte S-haakjes een fantastisch idee! Zo hebben we vast en zeker ook de perfecte kapstok voor uw woonstijl.

Neemt u gerust contact met ons op

Heeft u vragen over onze S-haakjes, een van onze andere producten of over de webshop in het algemeen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder in dit geval. Wij weten u alles te vertellen over de producten in onze webshop.